Retningslinjer for informasjonskapsler

Retningslinjer for informasjonskapsler

PERSONOPPLYSNINGER VI SAMLER INN
Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk inn visse opplysninger om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adresse, tidssone og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. Når du surfer på nettstedet, samler vi i tillegg inn informasjon om de enkelte nettsidene eller produktene du ser på, hvilke nettsteder eller søkeord som henviste deg til nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi refererer til denne automatisk innsamlede informasjonen som "Enhetsinformasjon".

Vi samler inn enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologier:
– "Informasjonskapsler" er datafiler som plasseres på enheten eller datamaskinen din og ofte inkluderer en anonym unik identifikator. Hvis du vil ha mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, kan du gå til http://www.allaboutcookies.org.
– "Loggfiler" sporer handlinger som skjer på nettstedet, og samler inn data, inkludert IP-adresse, nettlesertype, Internett-leverandør, henvisende / utgangssider og dato / klokkeslettstempler.
– "Web beacons", "tags" og "pixels" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.

I tillegg når du foretar et kjøp eller prøver å foreta et kjøp gjennom nettstedet, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnumre), e-postadresse og telefonnummer. Vi refererer til denne informasjonen som "Bestillingsinformasjon".

Når vi snakker om "Personopplysninger" i denne personvernerklæringen, snakker vi både om enhetsinformasjon og bestillingsinformasjon.

HVORDAN BRUKER VI PERSONOPPLYSNINGENE DINE?
Vi bruker bestillingsinformasjonen som vi samler inn generelt for å oppfylle bestillinger som er lagt inn gjennom nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjonen din, arrangering for frakt og levering av fakturaer og / eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne bestillingsinformasjonen til å:
– Kommunisere med deg;
– Screen bestillingene våre for potensiell risiko eller svindel; og
– Når i tråd med preferansene du har delt med oss, gi deg informasjon eller reklame relatert til våre produkter eller tjenester.

Vi bruker enhetsinformasjonen vi samler inn for å hjelpe oss med å screene for potensiell risiko og svindel (spesielt IP-adressen din), og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan kundene våre surfer og samhandler med nettstedet, og for å vurdere suksessen til markedsførings- og reklamekampanjene våre).

DELE DINE PERSONOPPLYSNINGER
Vi deler dine personopplysninger med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke dine personopplysninger, som beskrevet ovenfor. Vi bruker for eksempel Shopify til å drive nettbutikken vår – du kan lese mer om hvordan Shopify bruker personopplysningene dine her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruker også Google Analytics for å hjelpe oss med å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet – du kan lese mer om hvordan Google bruker personopplysningene dine her: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Til slutt kan vi også dele dine personopplysninger for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på en stevning, ransakingsordre eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller for å på annen måte beskytte våre rettigheter.

ATFERDSANNONSERING
Som beskrevet ovenfor bruker vi personopplysningene dine til å gi deg målrettede annonser eller markedsføringskommunikasjon som vi tror kan være av interesse for deg. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan målrettet annonsering fungerer, kan du gå til opplæringssiden for Network Advertising Initiatives (NAI) på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan velge bort målrettet annonsering ved å bruke lenkene nedenfor:
– Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
– Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous

I tillegg kan du velge bort noen av disse tjenestene ved å besøke Digital Advertising Alliances opt-out portal på: http://optout.aboutads.info/.

IKKE SPOR
Vær oppmerksom på at vi ikke endrer nettstedets datainnsamlings- og brukspraksis når vi ser et Ikke spor-signal fra nettleseren din.

DINE RETTIGHETER
Hvis du er bosatt i Europa, har du rett til å få tilgang til personopplysninger vi har om deg, og til å be om at personopplysningene dine korrigeres, oppdateres eller slettes. Hvis du ønsker å utøve denne rettigheten, kan du kontakte oss via kontaktinformasjonen nedenfor.

I tillegg, hvis du er bosatt i Europa, merker vi oss at vi behandler informasjonen din for å oppfylle kontrakter vi måtte ha med deg (for eksempel hvis du gjør en bestilling gjennom nettstedet), eller på annen måte for å forfølge våre legitime forretningsinteresser som er oppført ovenfor. Vær også oppmerksom på at informasjonen din vil bli overført utenfor Europa, inkludert til Canada og USA.

DATAOPPBEVARING
Når du legger inn en bestilling gjennom nettstedet, vil vi opprettholde bestillingsinformasjonen din for våre poster med mindre og til du ber oss om å slette denne informasjonen.

ENDRINGER
Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i vår praksis eller av andre operasjonelle, juridiske eller forskriftsmessige årsaker.