DMCA politika

"The Amazing TV" poštuje prava intelektualne svojine drugih i zahtijeva da i naši Korisnici ucine isto. Zakon o autorskim pravima Digital Millennium, 1998. godine uspostavio je proces za obradu tvrdnji o kršenju autorskih prava koje smo implementirale za naše usluge.

Ako ste vlasnik autorskih prava, ovlašteni da djelujete u ime jednog, ili ovlašteni za postupanje. Po primicima Obavijesti kao što je opisano u nastavku, Futurizam će poduzmeti bilo koju akciju, po vlastitom nahoćenju, on misli da je primjereno, uključujući uklanjanje osporavanog sadržaja sa Sajta.

Ako posjedujete autorsko pravo ili imate ovlaštenje da djelujete pod bilo kojim isključivim pravom pod autorskim pravima, molimo vas prijavite navodne kršenje autorskih prava koje se dešavaju na ili putem Stranice dovršenim sljedećim DMCA Obavijest o navodnom kršenju i dostavom ga "The Amazing TV"s Designed Copyright Agent koji uključuje sve stavke ispod i mi ćemo ekspeditivno poduzeti odgovarajuće mjere:

  1. Pružite opis rada zaštićenog autorskim pravima za koje tvrdite da se krše;
  2. Jasan opis materijala ili sadržaja za koji tvrdite da je kršenje i da želite biti uklonjeni ili pristup kojem želite onemogućen i URL ili drugu lokaciju tog materijala;
  3. Vaša adresa, broj telefona i e-mail adresa;
  4. Sljedeća izjava: "Imam uvjerenje dobre vjere da korištenje materijala zaštićenog autorskim pravima na koji se žalim nije ovlašteno od strane vlasnika autorskih prava, njegovog agenta, niti zakona (npr. kao poštene upotrebe)";
  5. Pružite sljedeću izjavu: "Informacije u ovoj obavijesti su točne i, pod kaznom krivokletstva, ja sam vlasnik, ili ovlašten da djelujem u ime vlasnika, autorskog prava ili isključivog prava koje je navodno povrijeđeno"; i
  6. Dovedi kopiju pravnih dokumenata vašeg vlasništva nad autorskim pravima.
  7. Obezbedite elektronski ili fizički potpis vlasnika autorskih prava ili osobe ovlašćene za postupanje u ime vlasnika.
  8. Predmet Obavijesti Email bi trebao biti "DMCA Obavijest o autorskim pravima"

Lažna predočenja. — Naslov 17 USC §512(f) pruža kazne za građansku štetu, uključujući troškove i advokate, protiv bilo koje osobe koja znajući i materijalno pogrešno predstavlja određene informacije u obavijesti o kršenju pod 17 USC §512(c)(3).

Naš određeni agent za autorska prava za prijem takvih tvrdnji može se postići putem sljedećeg:

Email: [email protected]

Po primitku Obavijesti kao što je opisano gore, "The Amazing TV" će podučiti neophodne radnje, po vlastitom nahoćenju, ona se čini prikladnim, uključujući uklanjanje osporavanog sadržaja sa Sajta.

Ovaj proces ne ograničava našu sposobnost da se bavimo bilo koje druge lekove koje ćemo možda morati da reagiramo na sumnju na kršenje.